Logo Fjordxpress white

Færgefart og charter på Flensborg Fjord

Aftryk

Watten Fährlinien GmbH
Schiffbrücke 15
D-25813 Husum

Tel. +49 4841-9374617

info@watten-faehrlinien.de
www.watten-faehrlinien.de

Administrerende direktør: Sven Jürgensen

Registrering: Amtsgericht Flensburg, HRB 12371 FL

Merværdiafgifts-ID: DE290629407

Ansvarsfraskrivelse:

Ansvar for indhold
Indholdet på vores hjemmeside er blevet skabt med den største omhu. Vi kan dog ikke påtage os noget ansvar for indholdets nøjagtighed, fuldstændighed og aktualitet. Som tjenesteudbyder er vi ansvarlige for vores eget indhold på disse sider i henhold til § 7 stk. 1 TMG (den tyske telemedielov) og generelle love. I henhold til §§ 8 til 10 TMG er vi som tjenesteudbyder dog ikke forpligtet til at overvåge transmitterede eller lagrede tredjepartsoplysninger eller til at undersøge omstændigheder, der indikerer ulovlig aktivitet. Forpligtelser til at fjerne eller blokere brugen af oplysninger i overensstemmelse med den generelle lovgivning forbliver upåvirket af dette. Ansvar i denne henseende er dog kun muligt fra tidspunktet for kendskab til en specifik overtrædelse. Så snart vi bliver opmærksomme på sådanne overtrædelser, vil vi straks fjerne dette indhold.

Ansvar for links
Vores hjemmeside indeholder links til eksterne tredjepartswebsteder, hvis indhold vi ikke har nogen indflydelse på. Derfor kan vi ikke påtage os noget ansvar for dette tredjepartsindhold. Den respektive udbyder eller operatør af siderne er altid ansvarlig for indholdet af de linkede sider. De linkede sider blev kontrolleret for mulige lovovertrædelser på tidspunktet for linkningen. Ulovligt indhold var ikke genkendeligt på tidspunktet for linkningen. En permanent overvågning af indholdet på de linkede sider er dog ikke rimelig uden konkrete beviser på en overtrædelse. Hvis vi bliver opmærksomme på lovovertrædelser, vil vi straks fjerne sådanne links.

Ophavsret
Indholdet og værkerne, der er skabt af webstedsoperatørerne på disse sider, er underlagt tysk lov om ophavsret. Kopiering, bearbejdning, distribution og enhver form for anvendelse uden for grænserne af ophavsretsloven kræver skriftlig tilladelse fra den respektive forfatter eller skaber. Downloads og kopier af denne side er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug. For så vidt som indholdet på dette websted ikke er oprettet af operatøren, respekteres tredjeparts ophavsret. Især er tredjepartsindhold mærket som sådan. Hvis du alligevel bliver opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, bedes du informere os herom. Hvis vi bliver opmærksomme på overtrædelser, vil vi straks fjerne sådant indhold.

Ikoner:
Færge-ikoner skabt afphoto3idea_studio – Flaticon https://www.flaticon.com/de/kostenlose-icons/fahre

Cykelikoner skabt afFreepik – Flaticon https://www.flaticon.com/de/kostenlose-icons/fahrrad

Fotos:
©Thomas Gramlow

Scroll to Top